Det är inte många dagar kvar nu.
Jag trodde aldrig att det skulle ta slut. Köket blev stökigare och stökigare. Degen bara jäste och jäste och till slut fick jag ta hjälp av maken. Han fick pensla på ”medlet” som han kallade det vispade ägget.
Jag skulle gärna vilja vara en bättre bullmamma. Bullar är ju så goda när de är saftiga, kletiga och luftiga. Hur får man dem så? Har fått tips på att ha i ägg, men då får man ju samtidigt öka på mängden mjöl. Mycket mjöl = hårda bullar. Därför blir det så himla kladdigt hos mig för jag fegar med mjölet. Ge mig fler tips, snälla…
Nu är det snart nytt datum. Puh, dags för sängen. Vad 17 sitter jag här för? Jo, jag var tvungen att smaka en. Ganska ok ändå.
2009-6-16 klockan 9:25
Jag brukar göra degen lite lösare och med lite mer smör i. Det är jobbigare att baka ut, det kladdar och har sig… Men jag tror att det är värt det i slutet. Kramkram
2009-6-16 klockan 11:43
Hm, ja tips på bullar… hm men ett annat tips… behöver man vara som sin mamma?? Nä vet du vad, man får göra sina egna bullar och de behöver inte vara som mors. Du gör säkerligen utmärkt goda smaskiga härliga bullar.
kramizar och nospuffar
2009-6-19 klockan 15:33
Jag antar att du gör de godaste bullarna, så mycket omtanke som du lägger ner på baket. Alla kommer säkert att älska dina bullar, om de blir hårda, värm dem en kort stund i ugnen (inte micron, då blir de sega).
Ha en skön midsommar och ett roligt födelsedagsfirande.
Kram
2009-7-05 klockan 20:23
Låt degen gå länge… är mitt tips.s
Kommentera inlägget